content image

Algemene voorwaarden

Prijzen Permanente Make Up

Hoe gaat het in zijn werk?

Voordat de behandeling begint wordt u gevraagd een toestemmingsformulier (een verklaring) in te vullen.Hierna breng ik verdovende crème ( op doktersrecept door uzelf aangevraagd) aan op uw huid. Als deze is ingewerkt gaan we samen de vorm en kleur van uw permanente make-up bepalen. Nadat we de vorm van uw wenkbrauwen , lippen en/of eyliner hebben bepaald kunnen we starten met de behandeling. 

Na 6 tot 8 weken komt u terug en wordt uw permanente make-up bijgewerkt. Na de eerste keer is meestal een deel vervaagd, zo niet verloren gegaan.

  • Eyeliner boven    (lashline)            195,-
  • Eyeliner onder                                 140,-
  • Boven breed of 2 kleuren               250,-
  • Hairstrokes                                      300,-
  • Powderbrows                                   300.-
  • Combi Powder en Hairstrokes       300,-
  • Aquarell lips                                     300,-

 

  • Bijwerken na 1 jaar v.a. 125,-
  • Alle behandelingen zijn inclusief 1 nabehandeling, 2e nabehandeling mogelijk, kosten altijd 35,- ! ( mits binnen 2 maanden geplaatst)
  • Niet bij ons geplaatst .......dan word deze eerst bekeken en besproken. Indien mogelijk v.a. 125,-

‚Äč

 

 
  
  
 

 

Verzorging de eerste dagen na de behandeling

Ik raad u aan om het behandelde gebied  niet aan te raken met de handen. Houd het "wondje"  droog en breng in geen geval cosmetica aan . Vermijd tijdens het genezingsproces contact met zwemwater (chloorzwembaden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater) en maak  geen gebruik van sauna of stoombad. Stel het behandelde gebied niet bloot aan de zon of zonnebank. Ook niet met een anti-zonnebrandmiddel. Breng bij voorkeur bepanthenecreme  met een schoon wattenstaafje ongeveer 3 keer per dag aan. Doe dit gedurende 5 dagen. De crème beschermt het "wondje" tegen vuil van buitenaf en houdt uw huid soepel. Krabt u niet aan eventuele korstjes, u trekt dan pigment mee  en er kan zodoende een lichte vlek in uw permanente make-up ontstaan.

Ik raad  u  aan om uw eyeliner en/of wenkbrauwen tegen een gereduceerde tarief ieder jaar bij te laten werken. Doordat uw gezicht iedere dag in aanraking komt met UV licht vervaagt permanente make-up sneller dan een tatoeage op het lichaam. Door het ieder jaar bij te laten werken blijven uw eyeliner en/of wenkbrauwen mooi van kleur en vorm.

Belangrijk: Gebruik na de genezingstijd altijd een hoge beschermingsfactor aan tijdens het zonnen.

Als u lijdt aan één van de onderstaande gezondheidsklachten raadt de GGD u af om permanente make-up te laten aanbrengen.

Diabetes- hemofilie- chronische huidziekte-contactallergie
immuunstoornis-hart- en vaatafwijkingen -  bij het gebruik van anti-   stollingsmiddelen
Op plaatsen waar u plastische chirurgie of radiotherapie hebt ondergaan 
op plaatsen waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen of andere       vormen van irritatie op uw lichaam voordoen.