Huidproblemen

content image

DMS staat voor:

  • Derma ( huid)
  • Membraam
  • Structure

 

Wat is Derma Membraam Structuur?

DMS® crème is een doorbraak in de cosmetologie : een crème met derma membrane structuur. 

 De conventionele O/W of W/O crème stopt overmatig transepidermis vochtverlies door het occlusief effect. Maar het blokkeert dan tevens de respiratie van de huid. 

Dit leidt tot vermindering van de beschermingsfunctie van de zuurmantel en vertraging van de rijping van de hoornlaag. Het herstellen van de huidbarrière, het feitelijke doel, wordt daardoor niet gerealiseerd.  

DMS crème vormt door zijn derma membrane structuur een doorlaatbare of ademende barrière voor de huid. Het bevordert het herstellen van de huid. DMS crème heeft zelfs tot 72 uur na het stoppen met het gebruik nog een hydraterende werking.

content image

ROSACEA

LAST VAN EEN RODE - EN BRANDERIGE HUID?

De oorzaak van rosacea is onbekend.Wel weten we dat door het velen "peelen" de huidproblemen toenemen omdat de huidbarriere compleet verstoord word .De ernst van rosacea kan worden beïnvloed door uitwendige factoren, waardoor de klachten kunnen toenemen. Voorbeelden hiervan zijn warmte, zonlicht, verkeerde cosmetica, huidverzorgingsproducten met parfum, concerveringsmiddelen en alcoholen sommige geneesmiddelen. 

Het is dan ook van grootste belang deze barriere weer te herstellen en versterken. Zo is deze toch al zo kwetbare huid beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Ook zal de huid letterlijk minder "branderig" voelen of rood zien.

Produkten: Milk, Oleogel, High classic, Liposomen plus, D-panthenol

Hier kunt u extra info vinden over allerlei huidproblemen:

https://skincantalk.wordpress.com/category/huidproblemen/

 

 

ECZEEM

ZOEKT U EEN VERVANGER VAN HORMOONZALF? 

Behandelingsvideo van Eczeem. Constitutioneel of atopisch eczeem (soms ook wel neurodermitis genoemd) is een vorm van eczeem die op elke leeftijd kan voorkomen.

Produkten: milk, High classic/plus, teunisbloemolie, Boswelia, liposomen NMF

 

 

 

DROGE & GEVOELIGE HUID

LAST VAN EEN SCHILFERIGE -, DROGE - EN/OF RODE HUID?

Behandelingsvideo van de droge huid.

Produkten: Milk, High classic plus, Liposomen NMF, Aloe Vera, D-Panthenol, Hyaluronzuur, Vitaminenmasker

 

 

 

 

Couprose?

Rode vaatjes op de wangen?

Couprose kenmerkt zich door de voornamelijk rode en verwijdde bloedvaatjes en dan met name op de wangen. Deze huid is dun en gevoelig voor sauna en uv-straling.

Produkten: Milk, High class/plus, Muisdoornserum, Boswelia, Echinacea extract

 

 

Acne huid/ Acne Vulgaris

Bij behandeling van acné, wordt er vooral aandacht besteed, om de hyperactieve talgklieren te normaliseren, de verstopte poriën weer vrij te maken en de acné-bacteriën, Propionibacterie acné en Stafylokokken epidermis, te elimineren. Liposomen zijn in staat de talg vloeibaar maken, daarom zijn liposomen zeer effectief in de behandeling van acné, die veroorzaakt is door de verstopte poriën.

Produkten :Plutioderm, high classic, Lijnzaadolie Nanoparticle werkt ontstekingsremmend; Liposome Plus antimicrobieel. Liposome Gist en lotion P kunnen de talgproductie verminderen.