Hoe gaan wij te werk in de praktijk? 02-05-2017

Wij begrijpen dat het laten zetten van PMU best een grote stap kan zijn. Dan is het fijn om te weten wat je te wachten staat. De behandeling bij Skinnovations by Mijke wordt uitgevoerd door een gediplomeerde specialiste, die ingaat op uw wensen.

Tijdens uw eerste afspraak bespreken we de mogelijkheden die op u van toepassing zijn. We bekijken uw gezicht en brengen met ‘gewone’ make-up een lijntje om uw ogen aan, kleuren uw wenkbrauwen in of tekenen een lijntje om uw lippen. Omdat het in eerste instantie niet permanent is, kunt u zien wat het resultaat kan zijn zonder dat u daar direct aan vast zit. Mocht u niet direct tevreden zijn, dan passen we dit eenvoudig aan. Dit proces herhalen wij totdat u 100% tevreden bent met uw getekende eyeliner, lipliner of wenkbrauwen.

Pas als u 100% tevreden bent, beginnen we met het aanbrengen van de permanente make-up. Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar. U moet er echter wel rekening mee houden dat de behandeling wellicht nog een of twee keer moet worden herhaald voor een optimaal resultaat. Na het zetten van de permanente make-up zal uw huid licht gaan vervellen, waardoor het pigment een beetje afneemt.

PMU het mooiste vak dat er is

SKINNOVATIONS & PERMANENT MAKE UP BY MIJKE·DINSDAG 14 MAART 2017

Pmu oftewel permanent make up is het aanbrengen van pigment net onder de huid. Pmu is meer dan een kunstje, het is een vak waar veel expertise bij komt kijken.

Permanente make up kan een groot verschil maken

Echte schoonheid zit van binnen , maar veel vrouwen zouden er niet voor kiezen zonder make up de straat op te gaan.We willen graag mooie gevormde of volle wenkbrauwen , dit kan verkregen worden door de hairstroke of powder techniek. Immers niet iedereen beschikt over mooie volle wenkbrauwen . Ook kan er oorzaak zijn voor verminderde haargroei bv door Alopecia, Trichotillomanie ,ouderdom of bv stress ........ Ook littekens kunnen met deze methode perfect gecamoufleerd worden.

Laat u adviseren door Mijke om te kijken wat pmu voor u kan betekenen...

Gratis vrijblijvendgespek

Wil je nog geen behandeling inplannen omdat je twijfelt of wil je gewoon eerst meer weten, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kan ik wat meer uitleggen over de behandeling en kunnen we kijken naar welke kleuren geschikt zijn voor jou.

GGD-vergunning

Vanzelfsprekend is de praktijk GGD gekeurd. En ben ik in het bezit van de GGD-vergunning wat inhoudt dat er veilig en hygiënisch gewerkt wordt, precies volgens de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid opgesteld in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zonder deze vergunning mag men absoluut geen Permanente Make Up zetten. Skinnovations by Mijke werkt alleen met zeer kwalitatieve apparatuur en met de hoogwaardige pigmenten . EU gekeurd en absoluut hyperallergeen.

Tot snel in de praktijk .....

Een cosmetische groet Mijke Boudens Master specialist in PMU

www.skinnovastionsbymijke.nl

 

https://www.facebook.com/notes/skinnovations-permanent-make-up-by-mijke/pmu-het-mooiste-vak-dat-er-is/1256841707738737

Stilzitten is geen optie 31-05-2017

Pmu is een mooi vak, een leuk vak, een spannend vak . Ik kan me erin verdiepen en als ik ergens voor ga, dan is dat voor de volle 100%. Zo ben ik ooit 20 jaar geleden gestart als nagelstyliste, daarna schoonheidsspecialiste en dan nu PMU specialiste, stilzitten is geen optie voor mij. Uiteraard heb ik daar ook vele certificaten en diploma's mee behaald, die dan ook trots in mijn praktijk hangen. Uitgeleerd raak ik vast nooit!

Op 14 juli sluit ik mijn " nageltijdperk af " om enkel nog verder te gaan met schoonheid en PMU. Ik heb gemerkt dat PMU voor mij als een soort van meditatie werkt. Bezig zijn, mensen mooi maken en kunnen helpen, trainingen volgen, gedreven zijn en er 100% voor gaan. Kortom ik ben er geloof ik verliefd op geworden....of noemen ze dat passie voor het vak...;-)