10 jarig bestaan

ROOSENDAAL, maart 2008 -  Door Karien Wiericx ( Roosendaalse Bode)Ruim tien jaar geleden startte Mijke Boudens haar hand- en huidverzorgingsalon "For nails and more" en vele klanten hebben hun weg naar Mijke ondertussen weten te vinden. Mijke werkt nu vanuit haar pas geheel vernieuwde salon aan huis aan de Barietdijk 208 te Roosendaal. Om haar tienjarig bestaan te vieren krijgt iedere klant in de maand april 25 % korting op een behandeling naar keuze.

 

"Ruim twaalf jaar geleden ben ik in het nagelvak begonnen", vertelt Mijke enthousiast. "Alle certificaten, zoals gel, acryl, fiber en airbrush nail art, heb ik gehaald en heb daardoor een ruime ervaring op dit gebied. Het liefst werk ik met gel omdat dit een licht en flexibel product is. De gel haal ik zelf rechtstreeks uit Duitsland waardoor ik met een perfecte kwaliteit kan werken tegen een scherpe prijs".

 Sfeervol

De sfeervol ingerichte salon in de kleuren wit met lime ziet er prachtige uit. Mijke: "Het werken vanuit mijn eigen salon aan huis bevalt me prima. Door het kleinschalige heb ik meer en beter contact met mijn klanten. Naast het plaatsen van kunstnagels ben ik ook schoonheidsspecialiste. Verder ben ik gecertificeerd voor bindweefselmassage, aromatherapie, cosmetische hand-en voetverzorging en ook voor ingrediëntenleer. Vooral dat laatste ontbreekt helaas nogal eens bij veel schoonheidsspecialisten".

 Oppepper

"De producten waar ik me werk zijn vrij van paraffine, conserveringsmiddelen en parfum. Ze bevatten alleen maar hoogwaardige werkstoffen waar de huid baat bij heeft zoals onder andere hyaluronzuur en vitamines. Deze geven de huid een oppepper waardoor de huid gaat stralen".

 Dr. Baumann

"Het merk dat ik gebruik heet Dr. Baumann en bestaat uit drie verzorgingslijnen. De producten van dit merk werken uitstekend en hebben een betaalbare prijs. Ze hydrateren de huid optimaal en zorgen voor een zijdezacht gevoel.Maar ik zal altijd blijven zoeken naar een sterk huidverbeterd merk natuurlijk. Verder kunnen klanten ook bij mij terecht voor bijvoorbeeld een chocopakking of een fruitpeeling, een anti-agingbehandeling of gewoon om te epileren".

Afspraak

Mijke werkt alleen op afspraak. De salon is geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur. "Ik heb iedere maand een leuke aanbieding en om het tien jarig bestaan van mijn salon te vieren krijgen al mijn klanten in de maand april 25 % korting op een behandeling naar keuze", besluit Mijke.